Ronaldo dominerende erklæring Jeg er den beste i verden

Den portugisiske fotballforeningen holdt sin årlige prisutdeling. Ronaldo scoret Portugal’s 2017 Player of the Year-prisen utvilsomt. Ronaldo scoret 42 mål for Billige Fotballdrakter Real Madrid i fjor. Scoret 11 mål for Portugal Samtidig var Ronaldo også vinneren av i fjor. Prisen er generert ved en felles stemme av trenere, spillere og fans. Ronaldo brakte sin kjæreste Georgina, Og hans egen agent, Mendes, deltok i prisutdelingen.

Etter å ha vunnet prisen, Ronaldo gjorde også en veldig dominerende erklæring: ” Takk alle sammen for å la meg få denne prisen. Denne prisen tilhører også mine lagkamerater. 2017 er et veldig minneverdig år. Det er veldig spesielt fra både laget og meg personlig. Dette er et utrolig og historisk år. ”

” Vi må forsvare lagets ære. Struggle er ånden i Real Madrid. Jeg trodde alltid at jeg var den beste i verden. Jeg vil ikke klare dem. Jeg har allerede bevist dette på Real Madrid fotballbane. Og hvert neste år, Draktsett Real Madrid må jobbe hardt for å kjempe. ”

Real Madrid har fortsatt en krone av håp

Før vi slår inn en kamp med Chelsea, Barcelona slår enkelt Málaga 2-0 unna. Fortsett å lede Liga-poengene. Men når intervjuet etter kampen, Barcelona trener Valbald sa, Billige Fotballdrakter Real Madrid har fortsatt sjansen til å konkurrere om La Liga-mesterskapet.

Etter kampen, Barcelona leder Real Madrid med 15 poeng. I multikjøringsrunden scoret Atletico 11 poeng. Men Valverde sa: “Det er sikkert spenning i ligaen, Med mindre matematisk umulig, Ellers kan vi ikke utelukke noen lag. Og de oppførte seg veldig bra. ”

For kampen med Chelsea neste uke, Barcelona Valdéd sa: “Dette vil være et vanskelig spill. I første runde følte vi det, Forsvaret til motstanderen er veldig stramt. Og motangrep er også veldig effektiv. Draktsett Barcelona vil møte store vanskeligheter. Men Barcelona har også stort håp om å gå videre. ”

Chelsea oppbevaringsrom for å støtte Conti

Chelsea 0-1 tap til Manchester City, Dette gjør treneren Conti overfor mer press, Men Billige Fotballdrakter Chelsea-angriperen Geru sto opp bak treneren.

Giroud sa, ” Selvfølgelig står vi sikkert bak Conti, Jeg har ingen tvil. Nå er det ikke å stille spørsmål om vi støtter treneren, Selvfølgelig er vi sammen. Dette er ikke en krise, Vi er på vei mot Manchester United og Manchester City på rad, Tydeligvis kan vi gjøre det bedre, men et slikt løp er ikke lett. Dette er ikke en fantastisk helg for oss. Fordi motstanderen vant, men vi har fortsatt ni league-kamper å spille, Vi vil tro på oss selv til slutten. ”

Conte Ton Conti fortsetter å ordne Draktsett Chelsea Azar for å spille pseudo-senteret, De to ekte senterene Giroud og Morata ligger like utenfor benken. I denne forbindelse mener Girou at ” Hvis Chelsea Adjara scoret, Etter kampen vil alle si at dette er det beste valget. Jeg er ikke en trener, Beslutningen er den første spilleren er en trener, Men uansett Chelsea som er på retten, Chelsea vil respektere denne beslutningen, Og gjør mitt beste. ”

Kane sa ikke gi meg to straffemuligheter

Etter uavgjort i ligaen bort til Liverpool, Tottenham Kane rettet mot kameraet for å latterliggjøre spillet dukket opp i straffen. Etter at den endelige fløyten hørtes ut, Spurs Kane og hans lagkamerater for å feire sin overtid straff straff flat. Etter det Billige Fotballdrakter Tottenham Kane rettet mot kringkastingskameraet sa: ” Du kan ikke gi meg to sjanser. ”

Selv om Kaane straff mistet første straff, Men i møte med den andre sjansen, Han kastet ikke bort Mens du hjelper laget med å få 1 poeng fra Anfield, Vunnet også sin egen Premier League 100 baller.

På spørsmål om han ville satse på Shillers 260-ball Premier League-post, Tottenham Kane svarte: ” Jeg håper det, men det er fortsatt langt borte, Shearer fullførte mange mål. For meg er jeg glad for å fullføre hundre mål. Draktsett Tottenham bør holde 1-1 poeng, men skal kunne vinne, Men dessverre, til slutt endte i uavgjort. ”

Laporte kommer til å bli med i Manchester City

La Liga Bilbao annonsert gjennom den offisielle nettsiden, Fransk vakt Laporte har betalt 65 millioner euro i terminasjonsbetalinger, Om å forlate laget Ifølge tidligere nyheter, For Laporte betaler kontraktsholdet Manchester City, Laporte vil være Billige Fotballdrakter Manchester Citys nye hjelpemiddel.

Ifølge rapporter, Laporte dro allerede til Manchester for en medisinsk kontroll på mandag, Han kom ikke inn i listen over kamper mot Eibar i forrige uke i Bilbao, Og har farvel til sine lagkamerater. Manchester City ble den første overføringshistorikkrekordet.

Laporte regnes som en av de mest potensielle vakter i europeisk fotball, Han har for tiden ingen landslagsposisjon, Men på vegne av de franske ekkolonene på alle nivåer har det spilt mye. Etter å ha blitt med i Portsmouth i Laporte, Draktsett Manchester City vil ha en kostbar forsvarslinje.

Dette er den verste Arsenal noensinne har sett

Little Redknapp sa i kolonnen, Dette er den verste Billige Fotballdrakter Arsenal han noensinne har sett, Wilshire er det eneste lyse stedet. Arsenal vekk etter å ha blitt reversert av Bournemouth, Little Redknapp sa: ” Jeg kan ikke huske Arsenal verre enn dette. De har ikke lyst, ingen kampånd, Knapt i stand til å presse inn i topp 6, Ikke fantasere Champions League. ”

Little Redknapp sa: ” Da Sanchez og Ozil var fraværende, Dette er Arsenals fremtid, Det ser dårlig ut. De burde lett ha vunnet spillet, Liverpool feide Bournemouth 4-0 her i forrige måned. ”

” Det er ingen unnskyldning for å miste. Draktsett Arsenal ikke styrken til hver posisjon, Arsenal forsvar ingen leder, Zacha er ansvarlig for lore ballen i Bournemouth, Han lot Abby scåle det vinnende målet. Det eneste lyspunktet i dette feltet er Wilshire, Uten ham, Arsenal er enda mer rotete. De vil forny kontrakten med ham så snart som mulig. ”

Pianniqi Juve status toppen

Pjanic innrømmet Juventus kan fortsatt forbedre seg, Og sa at laget ønsker å fange opp og overgå Napoli i mesterskapet. Etter Billige Fotballdrakter Juventus 1-0 seier over Cagliari, Teamet har gått inn i vinterferien, Juventus nå 1 poeng mindre enn Napoli.

” Denne 3 poeng er veldig viktig, Cagliari hjem er vanskelig å sparke. ” Pjanic fortalte. ” Det vil alltid være vanskelige tider i løpet av sesongen, Cagliari er en veldig tøff motstander, Deres tonehøyde er smalere enn gjennomsnittskurset. ”

” Vi kunne ha rewrote poengsummen tidligere, Dette vil gjøre spillet enklere, Dette er en fantastisk kamp. Juventus har blitt sparket ut av toppprestasjonen nylig, Teamet fant også stabiliteten kreves av treneren. Denne Draktsett Juventus er flott nå, Men vi kan fortsatt forbedre Spesielt på den offensive slutten, Juventus må gjøre færre feil, Vi ønsker å fange opp og overgå Napoli. ”

Barca berømte ydmyke velsignelse

Siden han ble med i Barcelona, Weiermaluns karriere, Snakker om suksess, Men den siste forestillingen har vunnet ham applaus, Så lenge han spilte spillet, Billige Fotballdrakter Barcelona klarte ikke å smake på smaken av svikt i La Liga. Etter å ha blitt med i Barcelona sommeren 2014, Weiermalun spilte 16 kamper i La Liga, Har ikke mistet et spill.

I begynnelsen Uttidis skade på Barcelona hodepine, Imidlertid stod Weiermalun straks opp, Fylt sin ledig stilling. Når han spilte spillet, Spill stabilt, Derby og Real Madrid, Weiermalun Ronaldo, Benzema de beskjæres konfiskert.

Etter å ha blitt med Draktsett Barcelona i den første sesongen, Weiermalun spilte bare et La Liga-spill. Etter leasing i Roma, Men uutslettelig karriere suksess, Alle trodde at Weiermalun vil legge farvel til Barcelona om sommeren. Imidlertid, med gjæring av Neymar-hendelse, Barcelona tilbakeslag i overføringsavtalen, Kan ikke finne kjøpere av Weiermalun, Så opphold i Barcelona, Bli en backup Zhongwei.

Aldri sett en slik skytter Ronaldo

Nylig intervjuet Real kaptein Ramos, Under intervjuet, Billige Fotballdrakter Ramos roste Ronaldo, Benzema og Zinedine Zidane.

Om Ronaldo roste Ramos: ” Vår nummer 7 er en bueskytter, Vi har aldri sett spillere som Ronaldo, Nå har det blitt en legende. Jeg tror han vil bli husket, Som en av fotballens beste spillere. Cristiano er en sentral spiller i laget, Alle spillere respekterer dette. ”

Når det gjelder Benzema, sa Ramos: ” Karim er en god skytter, Han er et rent geni, Uansett mål eller dedikasjon hjelper. Jeg tror Benzema vil bli veldig glad, På vegne av den franske lagkampanjen 2018 Russland VM. ” Om Draktsett Real Madrid Zinedine Zidane, Ramos sa: Han er den beste, ingen tvil om dette. Han viste sin verdi, Vi er veldig glade for at han har blitt vår trener. Vanligvis en god spiller, Kan ikke bli en god trener, Han er et unntak ”

Chelsea møter djevelens løp

Champions League trekker resultatene av de 16 beste utgitt, Billige Fotballdrakter Chelsea møtte igjen Barcelona. For Chelsea, I tillegg til sterke motstandere, De opplevde også en uventet tidsplan hindringer.

UEFA etter uavgjort, Kunngjort Champions League 1/8 knockout tidsplan, Chelsea sitter i første etappe av hjemmet, Den andre runden bort vekk.

Se Chelseas tidsplan, Du vil finne at Chelsea bare vil møte djevelens tidsplan da. Draktsett Chelsea startet den 21. februar i Barcelona, Den 24. må spille Manchester United, Etter 3. mars for å spille Manchester City, Deretter 10. mars for å spille Crystal Palace. 15. mars er Chelsea og Barcelona Champions League andre runde av liv og dødsslag.