Ronaldo er nå mer konsistent og praktisk

Nylig ble Juventus midtbanespiller Pjanic intervjuet. Snakker om transformasjonen av Ronaldos spillestil, Han mener at den portugisiske superstjernen spiller spillet nå, Mer konsistent og praktisk enn Billige Fotballdrakter Manchester United-perioden, Og Ronaldo lærer dette fra Scholes.

“Jeg har hørt mange kommentarer om Scholes trening. Alle sa at Scholes er en ekstraordinær spiller. Men dette er ikke fordi han kan spille på banen. Den enkle og enkle spillstilen gjør ham annerledes. Jeg tror Ronaldo lærer dette fra slike spillere. ”

“Du kan se på Ronaldo i Manchester United-perioden. Se på Ronaldo, hvem er den beste spilleren i verden. Du vil finne at hans spill har endret seg. Juventus Ronaldos spillsmåte har blitt mer konsistent og praktisk. ” Draktsett Juventus Pianic sa.

Liverpool skarp kniv donerte en skjorte til en foreldreløs

Ifølge rapporter, Liverpool-stjernen Mane donerte over 100 jerseys til foreldreløse i Malawi. Før starten av den nye sesongen, Mane fikk Coutinho til å forlate nr. 10-jerseyen. Men før Billige Fotballdrakter Liverpool bekreftet at Mane endret nummeret, Lagbutikken selger fortsatt sin nr. 19-jersey.

” Mane er fra Afrika, og navnet hans er ukjent. Det er veldig spennende å se jerseyen i Mane. Den lille veldedighet i Ma har gjort stor forskjell for barna. Spesielt i landsbyen, De har ingen måte å tjene penger, Det er ingen måte å kjøpe en jersey på. For dem, Dette er drømmen som går i oppfyllelse. ”

Så tidlig som i april i år, Mane jobbet en gang med Draktsett Liverpool Charity Fund. Og Liverpool School of Tropical Medicine, Lanserte Malawi AIDS-bevissthetsprogrammet. Før Champions League-finalen i Liverpool og Real Madrid, Han sendte også 300 jerseys til sin hjemby Bambari.

Azar gjør lagkamerater bedre

Chelsea beseiret Southampton 3-0 unna. Barkley spilte bra i dette spillet. Scorert et mål og sendt en assistanse til Billige Fotballdrakter Azar. Etter kampen ble han intervjuet om emnet relatert til spillet.

For tiden har Manchester City, Chelsea og Liverpool 20 poeng. Rangert i topp 3 av stillingene. Snakker om tittelen på mesterskapet, Barkley sa: “Det er rimelig for oss å være i en slik stilling. Vi har spillere som har oppnådd dette før. Jeg tror vi har muligheten til å gjøre dette. ”

Snakker om lagkamerat Draktsett Chelsea Azar, Barkley sa: ” Han er full av energi, Utrolig spiller. Når som helst på Chelsea-feltet, Han har evnen til å utføre sin magiske prestasjon. Det er flott å jobbe side om side med ham. Han kan gjøre Chelsea bedre. For å være ærlig er det ikke mye i verden som kan gjøre dette. ”

Bogba vil være den beste i verden

Nylig har en rekke medierapporter blitt rapportert av Manchester United-stjernen Bogba. Forholdet med trener Mourinho er veldig spent, Billige Fotballdrakter Manchester Uniteds berømte Ferdinand snakket også om dette spørsmålet i et intervju. Han mener at denne typen nyheter skyldes dagens fotballmiljø.

“Da vi fortsatt var på Manchester United, Manchester United har vært i drift i mange år før vi ankom. Alt i klubben er rolig. Problemet er at alt vil skje nå. Nå sosiale medier gjør ting annerledes. Men jeg håper at disse tingene vil bli løst bak kulissene. Bogba vil være toppspiller i Manchester United. Han håper å bli vellykket her. ”

For Bogba selv er Ferdinand også full av ros. Han mener at Draktsett Manchester United Bogba ønsker å være den beste ambisjonen i verden: “Jeg kjente ham da han var veldig ung. Han er ivrig etter å bli ansett som den beste spilleren. Dette er hva han vil. Så spørsmålet ikke om han vil gjøre dette, eller hvis han jobber hardt nok. Nå må du finne en balanse, Og la Manchester United tett sammen. Treneren må ta på seg et slikt ansvar. Manchester United Bogba bærer også som individ. ”

Ozil og Emery har et strid

I tredje runde av Premier League, Arsenal 3-1 reverserte for å beseire West Ham United, Har vunnet den første sesongen siden starten av Premier League i den nye sesongen. Men Billige Fotballdrakter Arsenal midtbanespiller Ozil kom ikke fram på lagets liste. Tidligere hevdet noen medier at det var på grunn av skader. Men det synes ikke å være tilfelle, ifølge nyheten, Ozil og trener Emily hadde et strid i trening.

Sa i nyhetene, Özil hadde en tvist med Emery under treningen på fredag. Og forlate. Meldingen skrev: “Ozil og lederen Emeri har hatt en tvist under denne ukens trening. Han ropte og gikk ut, Da ble jeg fjernet fra den store listen i dag. ”

Dette skjedde dagen etter Emery gjorde Ozil til en av lagets fem kapteiner. Han understreket at Özil er en del av familien Arsenal. Men tror også at Arsenal Özil må lære å håndtere utvendig kritikk: “Vi er her for å hjelpe ham. Vi er hans familie, Draktsett Arsenal er hans hjem. I vår karriere, Som trener og spiller, Vi blir kritisert. “

Spillet vil se Real Madrid seier

Etter å ha slått Getafe 2-0 i første runde La Liga, Billige Fotballdrakter Real Madrid-trener Lopetji sa det Den innenlandske ligaen er et sant barometer som gjenspeiler styrken til et lag.

Real Madrid hadde nesten ingen problemer i hele spillet. Real Madrids nye trener er veldig fornøyd med sitt første utseende på coaching-staben. ” Jeg er veldig glad for å vinne. Den første er at laget vant, Deretter spilte laget bra. Vi har rom for forbedring, Men laget har en holistisk følelse. Mot laget som mistet tredjeplassen sist sesong, Vi scoret 2 mål. ” Han fortalte journalister etter kampen.

” Dette er den første La Liga-kampen. Spillet kan fortelle deg hvor sterk Real Madrid er. Vi er glade og fornøyde. Real Madrid mister ikke ballen mot et slikt lag. Dette gjør at du føler deg fornøyd. ” Draktsett Real Madrid Lopetji sa.

Messi tilbød igjen kjærlighet

Ifølge medierapporter, Den argentinske stjernen Billige Fotballdrakter Messi viste igjen godhet, nylig, Han donerte en stor sum til UNICEF. Å hjelpe små barn som trenger hjelp.

Før VM, kunngjorde Messi det I den offisielle FIFA-hendelsen, Hver gang han scorer 1 mål, er han et fattig barn i Latin-Amerika og Karibia. Doner 10 000 skole måltider.

Omsorg Barcelona Massey, Etter berømmelsen deltar han ofte i veldedighets- og veldedighetsaktiviteter. Han har sitt eget fundament, Samtidig deltar jeg også ofte i noen veldedighetsvennlige kamper. I området for å dra nytte av fattige barn i deres hjembyer og rundt om i verden, Draktsett Barcelona Messi har aldri nølt med. I 2017 giftet Barcelona Messi og hans kjæreste Antonella i sin hjemby Rosario. Etterpå donerte Barcelona Messi resten mat og drikke til veldedighet.

Ronaldo får Juventus til å tjene 6,3 millioner

De store ligaene i Europa er i ferd med å sparke. Det er ikke klart hva Ronaldo har evne til å lede Billige Fotballdrakter Juventus. Men når det gjelder jersey salg, Ronaldo gjorde Juventus helt lønnsomt.

Ifølge rapporter, fra Juventus kunngjorde Ronaldo til nåtiden, Innen 3 uker, Juventus jersey solgte 55.000 stykker. Dette tillot Juventus å høste 6,3 millioner euro ved å selge bare jerseyen. Det er rapportert at Ronaldo jerseys har årlig salg, Det forventes å nå 55 millioner euro til 65 millioner euro. Juventus vil trolig få en 10% til 12% andel.

Du vet, Juve solgte bare 41.000 jerseys i fjor. Draktsett Juventus ledere forventet salget til å stige 10% til 15% i år. Hvordan vet du at Ronaldos ankomst er Juventus? La disse 55.000 Juventus jerseys, Det ble utsolgt i 3 uker.

Kroatia gjør verden overbevist

Uansett hvem den endelige mesteren er, Kroatisk fotball er allerede på denne VM, La verden bli imponert. Nå tenk på det argentinske laget også dø uten angrer, De to spillene som ble mistet av det argentinske laget, Et tap for det Billige Fotballdrakter kroatiske laget som deltok i mesterskapet og rundefinaler, Et tap for det franske laget i finalen.
Vi husker alltid ordene som den kroatiske treneren sa etter semifinalen.

Den kroatiske treneren Daric fortalte media på den tiden, “Våre spillere har vist viljestyrke, Jeg vil endre, men ingen vil slutte, Alle sa at de kan fortsette å løpe. Noen spillere blir såret, Men du kan ikke se dem helt skadet. ” En slik tøff kampsituasjon, De er fullt verdige til seieren i semifinalen.

Kanskje Kroatia ikke er et superlag i VM; Når det gjelder papirstyrke, Verdien er ikke så god som mange lag. Kroatiens super taktiske leseferdighet og utholdenhet i motgang, Blodet og kampens ånd for å kjempe. Etter at VM kom inn i knockoutrunden, Draktsett Kroatia står overfor de tre motstanderne som er de første som mister ballen. Semifinalen mot Kroatia til England, Eller la ballen først, Deretter utlignet Kroatia og oppnådde en fremgang.

Mbape fraværende fra fransk trening

To dager etter offseasonen vil det russiske verdensmesterskapet innlede de fire siste kampene. Det Billige Fotballdrakter franske laget og belgiske laget blir den første som vises. De vil bli drept på St. Petersburg stadion. Å konkurrere om en billett for å komme inn i finalen. Men i den siste treningen, Geni-gutten Mbapp var uventet fraværende. Dette førte også til spekulasjon fra omverdenen. Den franske treneren Deschamps sa imidlertid raskt til media: Alle hovedspillerne kan delta i konkurransen med Belgia.

I den siste treningen, Totalt fire spillere jobbet ikke med de fleste lagene. I tillegg til Mbape er det Pawar, Kanter og Mendi. Pawar og Kanter kom begge til treningsområdet. Men bare løp opplæring, Fungerte ikke med hele laget, Tydeligvis gjenoppretter de bare. I motsetning kom ikke Mbape til treningsområdet. Det ser ut til å være enda mer bekymringsfullt.

Atmosfæren i det Draktsett Frankrike laget er også bra. Alle kan møte de kommende semifinaler med en avslappet holdning. Bare 9. juli, Mendi postet også et morsomt bilde på sosiale medier. La oss plage sammen Mbabe, som sover. Det ser ut til at atmosfæren inne i laget før den franske krigen var ganske bra.